PURE MUZIKALE EMOTIE

waar woorden te kort schieten, vult muziek het aan
Uitvaart met live muziek van Harm Rikken

Het overlijden van een dierbare is ten alle tijden een zeer droevige gebeurtenis. En waar woorden soms tekort schieten kan muziek een uitkomst bieden. Met live muziek wordt de begrafenis van uw geliefde nog persoonlijker. Uw verdriet verwoord in zang vol emotie. Vanzelfsprekend wilt u de uitvaart dienst als laatste eerbetoon tot in de puntjes geregeld hebben zodat u en de overige nabestaanden deze ceremoniƫle plechtigheid kunnen koesteren als een dierbare herinnering.

Live gezongen muziek geeft naast een persoonlijk karakter van de uitvaartplechtigheid ook een intensere beleving van een bijzondere moment. Daarnaast ondersteunt live muziek emoties en draagt het bij aan de verwerking van het verlies. Een lied kan troost bieden, kan iets zeggen over het leven van de overledene, of uitdrukken wat u voor hem of haar voelt. Muziek de taal is van het hart.

Vanuit zijn jarenlange ervaring als zanger met de meest uiteenlopende plechtigheden, is Harm Rikken zich bewust van de verantwoordelijkheid die dat met zich meebrengt. Vooraf voert hij altijd overleg met de betrokkenen over de plaats die de muziek inneemt in de uitvaart: muziek als achtergrond bij binnenkomst, als rustpunt na een toespraak of als emotioneel hoogtepunt. Naast muziek tijdens de ceremonie in uitvaartcentrum of kerk, kan ik ook achtergrondmuziek spelen tijdens de koffietafel, lunch of borrel naderhand. De meeste sterfgevallen komen niet onverwachts. Of misschien bent u op dit moment aan het nadenken over uw eigen uitvaart.

Met gepaste terughoudendheid zoekt Harm Rikken in overleg met de betrokkenen naar een passende vocale begeleiding, om op persoonlijke wijze inhoud te geven aan de ceremonie. Wilt u vooraf meer informatie, of een persoonlijke kennismaking, neem vrijblijvend contact op om een afspraak te maken.

WILT U MEER INFORMATIE OF HARM BOEKEN?

BOEKINGEN & MANAGEMENT: LS PRODUCTIONS
Telefoon: +31 (0)6 220 129 45 * E-mail: info@harmrikken.nl