HET VERMOGEN OM TE VLAMMEN

Een spontane, enthousiaste verschijning met ruime ervaringen op zang & entertainment gebied.

ZINGEN MET PASSIE EN ONGEKENDE GEDREVENHEID

Intieme diners, zaken events, huwelijksceremonie, bruiloftsfeest, uitvaart, café, tent- en pleinfeesten.

Harm Rikken is een spontane enthousiaste verschijning met zeer veel ervaringen op zang & entertainment gebied. Een allround entertainer met een wervelende live act, of met aangepast repertoire voor een bijzondere gebeurtenis. Met een uitgebreide repertoire keuze, professionele orkestbanden met allround repertoire en een weergaloze geluidsinstallatie creëert Harm altijd de juiste sfeer.

Harm wil maar één ding, iedereen laten genieten van zijn overweldigende stem, vandaar dat interactie met het publiek bij Harm hoog in het vaandel staat. Ieder optreden of evenement is anders, daarom wordt het repertoire ook per optreden/evenement bepaald. Bij bijzondere gebeurtenissen zijn zijn optredens nog meer gespecificeerd, maar altijd integer en professioneel.

Harm Rikken boekt u voor een rustige intieme diner, een zakelijk event, borrel bijeenkomst, opening, uitvaart, bruiloftsceremonie, bruiloftsfeest een café, of voor grote tent- en pleinfeesten waar het dak eraf moet. Een van Nederlands meest veelzijdige popzangers, zo mogen we Harm Rikken wel noemen. Harm heeft een dijk van een stem en zeer veel podiumervaring.

Tijdens zijn optredens weet Harm met zijn unieke stem en frisse uitstraling het publiek keer op keer te boeien en te binden. Door zijn bijzondere stemkwaliteit en uitzonderlijke gevoel voor performance is hij als geen ander in staat om zijn categorie muziek met passie en overtuiging neer te zetten.

Gevoelig en ingetogen of uitbundig feestelijk, wat voor evenement het ook betreft, Harm draagt bij tot een onvergetelijk muzikaal moment. De Nederlandstalige popzanger Harm Rikken is terecht een veelgevraagde zanger bij verschillende evenementen en momenten.

HET VERMOGEN OM OOK OP UW EVENT TE VLAMMEN

Zanger Harm Rikken en Rob de Nijs
Zanger Entertainer Harm Rikken

VOOR ONVERGETELIJKE MUZIKALE MOMENTEN

wat de reden ook is, u beschikt altijd over de juiste sfeer!

VOOR 100% FEEST

Zanger Harm Rikken bezorgt ieder evenement de juiste atmosfeer. Met zijn unieke stemgeluid, enthousiasme en gedrevenheid geeft hij ieder feest de juiste elan.

HUWELIJKSVOLTREKKING

Een huwelijks ceremonie moet onvergetelijk zijn, dit is tenslotte jullie moment! Geef daarom uw huwelijksfeest een persoonlijk identiteit door middel van live muziek!

UITVAARTCEREMONIE

Waar woorden soms te kort schieten, kan muziek de juiste invulling bieden. Muziek raakt je rechtstreeks in je hart en is een belangrijk onderdeel bij een afscheid.

WILT U MEER INFORMATIE OF HARM BOEKEN?

BOEKINGEN & MANAGEMENT: LS PRODUCTIONS
Telefoon: +31 (0)6 220 129 45 * E-mail: info@harmrikken.nl