EEN PERFECTE MATCH MET FEEST!

De ultieme feestbelevenis in iedere ambiance

100% feest met een goed ogende en opvallende zanger, zo mag je Harm Rikken omschrijven. Maar naast die “looks” moet je wel echt meer te bieden hebben om op te vallen, zoals een donders goede stem en een keigaaf repertoire. Harm is een zanger van topniveau met het juiste vermogen om op ieder soort feest 100% te vlammen.

Harm Rikken is inmiddels een begrip in de muziek en amusementswereld. Als Nederpop-zanger verzorgt hij live muziek op de meest uiteenlopende feesten. Muziek die het verschil maakt en de toon zet, ook op uw feest! Harm stemt zijn muziek volledig af op ambiance van uw evenement. Van zing maar mee, dans maar raak, geniet ervan, tot aan gevoelig zeg! EEN stijlvol zakelijk of privé feest, of een uitbundige happening bij een van de vele lal-locaties in het land.

Harm’s optredens zijn een feest der herkenning, met muziek die voor iedereen direct mooie herinneringen oproepen. Professioneel, vol passie en met 100% enthousiasme brengt Harm als smaakmaker u tijdens ieder optreden onvergetelijke muzikale meesterwerken van de bovenste plank. Een ras-entertainer die alles in huis heeft om uw feest 100% te laten slagen. Muzikaliteit, entertainment en uitstraling. Natuurlijk altijd rekening houdend met, en passend binnen het karakter van uw evenement. Met Harm Rikken krijgt u altijd sfeer verhogende, onovertroffen live muziek.

100% feest met Harm Rikken

WILT U MEER INFORMATIE OF HARM BOEKEN?

BOEKINGEN & MANAGEMENT: LS PRODUCTIONS
Telefoon: +31 (0)6 220 129 45 * E-mail: info@harmrikken.nl